Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Vergaderstoelen

Onze vergaderstoelen zorgen voor een verantwoorde invulling van uw vergaderzaal en conferentieruimte. Ons breed aanbod omvat een ruime keuze, gaande van kunststof stoelen tot volledige gestoffeerde stoelen, van 4-poots stoelen tot stoelen met een slede onderstel alsook stoelen met of zonder armleuningen. Dankzij deze uitgebreide waaier aan mogelijkheden, vindt u altijd een vergaderstoel die aan uw wensen voldoet. Onze vergaderstoelen zijn veelal ook voor diverse andere toepassingen te gebruiken, zo zijn de meeste vergaderstoelen ook geschikt als bezoekersstoelen, receptiestoelen en kantinestoelen. Maak nu uw keuze!Welke vergaderstoel kiezen?

Vaak wordt in een vergaderruimte gekozen voor een gestoffeerde stoel, daar deze over het algemeen wat comfortabeler zit dan een kunststof stoel. Een vergaderstoel zonder armleggers biedt meer bewegingsvrijheid, terwijl een stoel met armleggers juist voor meer comfort kan zorgen, zeker bij lange vergaderingen. Het is daarom raadzaam om goed na te denken over het gebruik van de stoel.

Ook de kleur mag niet vergeten worden bij de keuze van een geschikte conferentiestoel of vergaderstoel. Naast onze standaardkleuren, vindt u in onze online webshop ook veel frisse kleuren zoals bijvoorbeeld oranje, groen of geel. Op die manier is er altijd wel een passende kleur te vinden die bij uw huisstijl of kantoorinterieur past.


Bijpassende vergadertafels

Om uw vergaderzaal compleet te maken, hebben we voor u ook een ruim assortiment aan vergadertafels. Koop uw vergaderstoelen en de vergadertafels online en richt op die manier uw complete vergaderruimte in. Inofec Kantoormeubelen zorgt trouwens ook voor de gratis levering en plaatsing van uw vergadermeubilair.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->