Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Schooltafels

Schooltafels voor alle vormen van onderwijs

Naast schoolkasten en schoolstoelen staat Inofec ook in voor diverse schooltafels en lessenaars, te gebruiken in scholen in het basisonderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs. Schooltafels omvatten niet niet alleen leerlingtafels maar zijn ook docentenbureaus, kantinetafels en computertafels. De Inofec leerlingtafels zijn leverbaar in verschillende modellen met verschillende afmetingen. Ook voor uw ICT-klas heeft Inofec passende tafels en hoekbureaus. Inofec levert eveneens kantinetafels, docentenbureaus en verstelbare bureaus.

Online schooltafel bestellen met gratis montage

De meeste schooltafels worden binnen de 15 werkdagen geleverd. Echter, daar er veel leerlingtafels gepersonaliseerd worden bij de bestelling, kunnen wij deze tafels niet allemaal uit voorraad leveren. Onze best verkochte modellen en kleuren zijn binnen 15 werkdagen leverbaar. Indien u graag de exacte levertijden wil weten, gelieve dan contact op te nemen met één van onze verkoopsmedewerkers. Onze bezorgers leveren en monteren alle schooltafels ter plaatse. De installateurs plaatsen uw nieuwe schooltafels op de gewenste plaats en nemen ook al het verpakkingsmateriaal terug mee. U kan dus direct gebruik maken van uw nieuwe schooltafels.

Ander schoolmeubilair

In onze online webshop vindt u diverse schoolmeubelen. Voor uw school hebben wij ook nog verschillende schoolstoelen, bureaustoelen en schoolkasten. Daarnaast leveren wij ook tientallen andere schoolmeubels die u in uw school kunt gebruiken, zoals archiefkasten, lockerkasten en ladeblokken. Inofec kan uw school compleet inrichten met nieuw meubilair, van lerarenkamer tot aula, en van klaslokalen tot computerklassen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Op basis van uw eisen en wensen wordt een tekening uitgewerkt van de in te richten ruimtes. Naast een inrichtingstekening ontvangt u eveneens een offerte, zodat u goed in beeld heeft wat de kosten bedragen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->