Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Wachtkamerstoelen

Comfortabel wachten

Wachtkamerstoelen zijn onmisbaar in uw wachtkamer of in uw ontvangstruimte. Maak uw keuze uit het grote assortiment wachtkamerstoelen en banken die Inofec voor u heeft geselecteerd. Keuze gemaakt uit ons grote aanbod stoelen? Ons eigen team levert en installeert uw online bestelling, helemaal gratis en op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Ons eigen We zorgen voor een vlekkeloze montage en nemen alle verpakkingsmateriaal mee zodat dit op een milieuverantwoorde wijze gerecycleerd kan worden én zodat uw patiënten en/of andere bezoekers quasi onmiddellijk kunnen genieten van uw nieuwe receptiebank. 

Ontvangststoelen of receptiestoelen

Laat uw afspraken in een aangename stoel of zetel op u of uw medewerkers wachten. Het assortiment ontvangststoelen van Inofec bevat diverse ontvanststoelen voor iedere gelegenheid. Bestel uw ontvangststoel vandaag en geniet van een gratis levering én gratis plaatsing op afspraak.

Ontvangstzetels

Wanneer het iets meer mag zijn, hebben we voor uw bezoekers een mooi aanbod receptiezetels. Deze zetels zijn extra comfortabel en worden vaak in grote wachtruimtes geplaatst. Vergeet bij het inrichten van uw wachtzaal geen vitrinekast en folderkast voor de presentatie van uw producten of folders en probeer ook rekening te houden met aangepaste verlichting. Bestellen doet u eenvoudig, snel en in alle veiligheid in onze ruime webshop. Onze eigen logistieke afdeling met ervaren monteurs komt alles gratis installeren en plaatsen, zodat u onmiddellijk aan de slag kunt. U betaalt exact wat er op onze site staat. Handig!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->