Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Vitrinekasten

Glazen vitrinekasten voor een mooie presentatie van uw producten

Een glazen vitrinekast om uw producten met trots te presenteren. U vindt in ons assortiment een ruim aanbod vitrinekasten, ideaal voor de plaatsing in uw receptieruimte of wachtzaal. De Inofec vitrinekasten zijn uitgevoerd met transparante glazen legborden. De sfeervolle verlichting van bovenuit zorgt ervoor dat uw collectie steeds in de schijnwerpers staat. Onze vitrinekasten stralen stijl en karakter uit en zijn samengesteld uit de meest kwalitatieve materialen.

Presentatie

Uw nieuwe vitrinekasten zijn leverbaar in diverse afmetingen en in de kleuren zwart en aluminium. U kiest zelf de kleur en maat die het beste past bij de ruimte waarin u de vitrinekast wil zetten. Heeft u ook folders, leaflets of papieren presentatiemateriaal, bekijk dan ook onze displaykasten. Dit zijn open kasten die u tevens ook in uw wachtzaal of onthaal kan plaatsen.

Levering & Plaatsing

Doordat Inofec de vitrinekasten in onze webshop steeds op voorraad houdt, kan een zeer korte levertijd gegarandeerd worden. Wij leveren en plaatsen uw nieuwe vitrinekast binnen 15 werkdagen in heel België. Uw nieuwe vitrinekasten bestelt u dan ook snel en simpel via de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->