Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Projectstoelen

Projectstoelen zijn design stoelen die voor een aangename invulling zorgen van uw bedrijfsruimtes en kantoren. Een projectstoel is geschikt voor plaatsing in polyvalente ruimtes, vergaderzalen en conferentiezalen. Ze beschikken altijd over een groot zitcomfort, zodat uw bezoekers of werknemers bij lange vergaderingen of lezingen geen pijn in hun rug krijgen. Bovendien passen onze projectstoelen ook bij bestaande design meubelen. Onze online collectie bestaat uit kunststof stoelen, gestoffeerde stoelen, stoelen met een slede-onderstel en stoelen met of zonder armleggers.

Welke projectstoel heb ik nodig?

Projectmeubilair is er in alle maten en vormen. Voor vergaderzalen worden er vaak designstoelen gekozen of projectstoelen die zijn uitgevoerd met een textiel zitting en rugleuning. Omdat deze gestoffeerd zijn zitten deze comfortabeler dan een kunststof stoel. Daarnaast kan u kiezen uit stapelbare projectstoelen, projectstoelen met of zonder armleggers, allen met hun eigen prijsklasse. Wij raden u aan goed na te denken over de kleuren, vormen en materialen. Een vergadering kan immers lang duren... Door onze uitgebreide expertise zijn wij ervan overtuigd dat u in onze webshop zeker een projectstoel vind die aan uw wensen voldoet en perfect integreert in uw nieuwe of bestaande kantoorinrichting.

Een gepaste vergadertafel

Project stoelen bieden u veel mogelijkheden voor diverse toepassingen. Bij Inofec bieden we u echter meer dan alleen stoelen te koop aan. Vervolledig uw vergaderzaal met de juiste tafel. In onze online shop hebben wij een selectie gemaakt van onze best verkochte tafels. Bestel uw kantoorstoelen en vergadertafels online en start zo met de inrichting van uw vergaderruimte. Ons eigen team van professionals zorgt voor de levering en plaatsing, helemaal gratis!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->