Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Projectinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor de projectinrichting van uw kantoor? Inofec Kantoormeubelen begeleidt u van het begin tot en met de oplevering van uw projectmeubilair. We bieden een zeer compleet assortiment dat wij uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden. Samen met u bepalen we de juiste producten voor uw kantoor. Uw wensen stemmen wij af op de producten die wij aanbieden. Zo kunt u kiezen uit diverse bureaus, stoelen en kasten. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Offerte en tekening op maat

Wanneer wij samen met u een traject ingaan, zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden. Onze verkoopadviseurs gaan samen met u om de tafel zitten welke wensen u heeft. Zodra deze wensen bekend zijn, zal één van onze verkoopadviseurs een offerte en tekening voor uw projectinrichting maken. Dit vaak al binnen 24 uur. Wij kunnen voor u ook een tekening in 3D maken, zodat u gelijk kunt zien hoe de ruimte wordt ingevuld.

Onderscheidende eigen meubellijnen

Inofec onderscheidt zich door het aanbieden van diverse meubellijnen zodat uw projectinrichting één geheel vormt. Voor iedere wens hebben wij een bijpassende meubellijn. Kiest u voor een strak design, dan hebben wij de InoSquare en InoSmart meubellijnen. Voor een betaalbare oplossing hebben we de InoStandaard lijn. Voor een directiekantoor bieden we de InoDelta meubellijn. Vaak wordt er bij projectmeubilair naar specifieke zaken gevraagd.

Complete kantoorinrichting

Wanneer u het kantoor opnieuw gaat inrichten met nieuwe kantoormeubelen, dan komt daar nog heel wat bij kijken. Niet alleen de kantoormeubelen zijn belangrijk, maar ook bijvoorbeeld de vloer, muren en bekabeling. Wilt u een compleet nieuwe kantoorinrichting? Dan kunnen wij ook een binnenhuisarchitect bij het project betrekken. Wij kunnen u dan een totaalinrichting aanbieden, zodat u die weer met uw uitvoerder kunt bepreken.

Gratis levering en montage

U hoeft van ons geen bijkomende kosten te verwachten. Alle producten en projecten worden namelijk gratis geleverd en gemonteerd. Daarnaast plaatsen onze bezorgers de kantoormeubelen op de juiste locatie. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe projectmeubilair in een opgeruimd kantoor. Standaard leveren wij binnen 15 werkdagen. Voor het grote projecten bedraagt de levertijd meestal enkele weken.


Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->