Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Praktika ladeblokken

De Praktika ladeblokken op wielen zijn stevige metalen ladekasten die te combineren zijn met zowel onze INOPro als INOSquare series. Hierdoor past het ladenblok of ladeblok perfect onder deze bureaus. De ladeblokken Praktika zijn voorzien van zwenkwielen, waarvan de voorste geremd. Daarnaast kunnen ze niet naar voor kantelen en kunnen de laden ook niet te ver worden uitgetroken. Praktika is beschikbaar met een metalen topblad in de kleuren zwart, aluminium en wit of met een melamine topblad van 22 of 28mm dikte, aansluitend bij de topbladen van onze INOSquare en INOPro bureaubladen.

Een bureau met ladeblok en gepaste bureaustoel, de complete oplossing

Een bureau zonder ladeblok is niet compleet, net zoals een bureau zonder kwalitatieve bureaustoel. Let er bij het samenstellen van uw kantoor op dat u enerzijds een bureautafel met bijpassend ladenblok kiest en anderzijds ook een gepaste ergonomische bureaustoel. Wij raden een ladekast op wieltjes aan, omdat dit voor de nodige flexibiliteit zorgt in combinatie met onze meest populaire ergonomische bureaustoel: de Reflex van het Zwitserse Girsberger. Bent u op zoek naar een tekeningkast a1 of a3? Dan ook, bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het goede adres. We bieden via onze webshop een groot assortiment opbergsystemen voor kantoren en bureaus.

Welk ladeblok kiezen om uw documenten veilig op te bergen?

De Prakitka serie omvat 2 types; een ladeblok met 3 laden + pennenlade en een ladeblok met 2 laden + een pennenlade. Het voordeel van een ladeblok met 2 laden is dat de onderste lade speciaal geschikt is voor het inhangen van A4 hangmappen. Een ladeblok met 3 laden zorgt dan weer voor meer opbergruimte voor overig bureaumateriaal. Alle ladeblokken zijn voorzien van een kwalitatief cylinderslot met 2 sleutels. Bestel uw lade blok vandaag en geniet van een gratis levering en plaatsing. U geniet bovendien van 5 jaar garantie op ons volledie online assortiment kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->