Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Gratis advies en ontwerp

Voorafgaand aan ieder project luisteren we aandachtig naar uw wensen. Samen met uw persoonlijke Inofec adviseur zoekt u het meubilair uit dat bij uw kantoor past. Uw adviseur vertaalt dit in een gratis tekening met een bijbehorende offerte. Dit vaak al binnen 24 uur.

Persoonlijke begeleiding

Uw adviseur volgt uw project van het bestellen tot en met de levering, montage en installatie hiervan. U communiceert met één persoon binnen Inofec waardoor de communicatie voor u gemakkelijk en helder is.

Prijzen

Onze prijzen liggen gemiddeld 40% lager dan de prijzen van andere leveranciers. Wij bieden u de laagste prijsgarantie! Prijzen excl. 21% BTW.

Garantie

Op al ons meubilair bieden wij u een garantie van minimaal 5 jaar.

ARBO voorwaarden

Ons project-meubilair voldoet aan de ARBO normering. Onze adviseurs zijn opgeleid om volgens deze normering uw ruimtes in te richten.

Levertijd

Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad, binnen 15 werkdagen, leverbaar. Binnen 15 dagen kunt u dus een compleet nieuw ingericht kantoor betrekken.

Levering

Wij leveren in heel België en de levering en installatie van het meubilair is geheel gratis.

Montage en installatie

Op het gelijkvloers wordt het meeste meubilair gratis gemonteerd en op de plaats gezet waar u het wil.

Verpakkingsmateriaal

Het verpakkingsmateriaal nemen wij na installatie direct retour. U kunt meteen opgeruimd aan de slag op uw nieuwe werkplek. Alle materialen worden door ons gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt.

Proefplaatsing

Uw meubilair eerst zelf uitproberen? Vraag dan een proefplaatsing aan. De producten die in aanmerking komen voor een proefplaatsing, zijn aangeduid met dit label. U kan het meubilair 2 weken gratis uitproberen. Als het niet aan uw wensen voldoet nemen wij het gratis terug. Voor particulieren is een proefplaatsing niet mogelijk.


Hieronder vindt u een selectie van onze beste reviews!

Uitstekende service, grote voorraad en zeer vriendelijk personeel!

Ze bestaan nog. Bedrijven die niet alleen een grote voorraad hebben en waarvan het personeel niet alleen vriendelijk is, maar ook servicegericht is.Dhr. Nijsten

Uitstekende service, kant en klaar afgeleverd

Inofec levert snel, perfect en het mooiste is dat alles gemonteerd wordt geleverd, geen dozen, niets in elkaar schroeven. De kwaliteit is goed en de prijs concurrerend.Dhr. Van der Wulp

Klantgericht, professioneel en snel!

Inofec heeft niet alleen een goede website, maar ook een prima showroom met kundige medewerkers. Levering en montage zeer klantgericht.Dhr. De Jong

Goed, snel en klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling van kantoormeubilair bij Inofec.Raymond

Prima service en mooie producten met een goede prijs/prestatieverhouding

Voor ons nieuwe kantoor de volledige inrichting laten verzorgen door Inofec. De levering en montage was snel en compleet. De inrichting is mooi en heeft ons al de nodige complimenten opgeleverd.Authasas BV

Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->