Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Ontvangststoelen

Als uw klanten of bezoekers even moeten wachten, dan is het prettig wanneer zij even plaats kunnen nemen op een ontvangststoel. Inofec Kantoormeubelen heeft tientallen ontvangststoelen in de webshop staan. Door de diversiteit aan ontvangststoelen vindt u altijd wel een stoel die aan uw wensen voldoet. Bestelt u vandaag nog een ontvangststoel die in onze webshop staat, dan kunnen wij die binnen 15 werkdagen leveren. Deze stoelen leveren en monteren wij ook volledig gratis.

Diverse voordelige ontvangststoelen

Het assortiment ontvangststoelen is een onderdeel van ons totale assortiment ontvangstmeubilair. U kunt onder meer kiezen uit ontvangststoelen met een kunststof, houten, gestoffeerde of lederen zitting. Het voordeel van kunststof ontvangststoelen is dat deze eenvoudig schoon te maken en houden zijn. Gestoffeerde ontvangststoelen daarentegen bieden weer meer zitcomfort. De ontvangststoelen in onze online webshop zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en uiteraard ook in vele kleuren. Zo kunt u onder meer een ontvangststoel kopen in de kleuren baluw, grijs, groen, oranje, rood, wit of zwart. De stoelen zijn ook prima te gebruiken als receptiestoel of wachtkamerstoel.

Overige meubelen

Naast bovengenoemde meubelen hebben wij nog meer kantoormeubelen in ons online assortiment. Hierbij kunt u denken aan stalen kasten, lockerkasten, kantoorstoelen, schooltafels, comfortabele fauteuils en jaloeziedeurkasten. Alle meubelen worden binnen 10 werkdagen geleverd. Met het meubilair van Inofec kunt u alle ruimtes in uw bedrijf inrichten. Onze verkoopadviseurs werken graag een passend inrichtingsvoorstel voor u uit.

Gratis levering en montage van uw ontvangststoelen

Alle ontvangststoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ontvangststoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ontvangststoelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->