Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

INOStandaard Kantoorinrichting

INOStandaard kantoormeubelen

De kantoormeubelen van de meubellijn INOStandaard zijn zeer breed inzetbaar en daardoor zowel te gebruiken als bureautafels, als vergadertafels, maar ook als kantinetafels. Dit maakt deze kantoortafels onder andere geschikt voor kantoor, kantine, vergaderkamer en postkamer. De meubellijn INOStandaard is een universele en voordelige oplossing voor uw kantoorinrichting, complementair met onze archiefkasten en de INOStandaard ladeblokken. De serie INOStandaard is de goedkoopste lijn binnen het assortiment van Inofec Kantoormeubelen.


Breed toepasbaar

Het InoStandaard programma is zeer breed toe te passen. De tafels zijn onder meer geschikt voor kantoor- en vergaderruimtes, de kantine, de postkamer en de archiefruimte. De topbladen van de kantoortafels hebben een dikte van 25 mm en zijn te bestellen in diverse afmetingen en vormen. De tafels zijn voorzien van een 4-poots onderstel met een vaste hoogte. De serie InoStandaard is verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties: grijs-grijs en zwart-noten. Ook de kasten en ladeblokken zijn leverbaar in deze kleuren.


Bureau- en vergadertafels

De kantoortafels zijn te gebruiken als bureau- en vergadertafels. De tafels zijn voorzien van een vierkant stalen buisframe met regelbare doppen. Het 25 mm dikke blad is uitgevoerd met een melamine toplaag en PVC stootrand. U kunt de tafels InoStandaard bestellen in diverse afmetingen, variërend van 80b x 80d oplopend tot 200b x 100d. De hoogte van de tafels bedraagt 75 cm.


Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen!Advies op maat

Bij de inrichting van een nieuw kantoor of pand komt behoorlijk wat kijken. Onze adviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen. Zij vertalen uw eisen en wensen in een overzichtelijk inrichtingsplan met de daarbij behorende offerte, en dat bovendien geheel kosteloos. Mocht u het kantoormeubilair snel nodig hebben, geen enkel probleem. De gehele meubellijn INOStandaard is uit voorraad leverbaar en is zodoende al binnen slechts 15 werkdagen bij u te leveren.

Gratis levering en montage

Alle INOStandaard meubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 15 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle meubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe INOStandaard meubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe INOStandaard meubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->