Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Ergonomische kantoormeubelen InoSmart

Ergonomische kantoormeubelen INOSmart

De serie InoSmart kenmerkt zich door een strak en modern design én een scherpe prijs. De INOSmart meubellijn bestaat uit instelbare INOSmart Bureautafels, INOSmart aanbouw- en koppeltafels en INOSmart Vergadertafels. De serie is te combineren met bijpassende stoelen, kasten en INOSmart ladeblokken.


ARBO goedgekeurd

De InoSmart bureau-, aanbouw- en vergadertafels zijn voorzien van een in de hoogte instelbaar onderstel in staal. Hierdoor is het mogelijk de tafels ergonomisch in te stellen op een hoogte van 62 tot 85 cm. Dankzij deze hoogte-instelling voldoet deze serie aan de geldende ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813. Creëer een ergonomische werkplek door een in de hoogte instelbare tafel te combineren met een ergonomische bureaustoel. Een verantwoorde werkplek bevordert een gezonde werkhouding en voorkomt klachten aan onder andere rug en nek. De InoSmart serie is een weloverwogen keuze voor budget-bewuste ondernemers.


Onderstellen

Alle tafels uit de InoSmart serie zijn voorzien van een instelbaar metalen 4-poots onderstel met poten van 50 mm x 50 mm. De hoogte is per poot instelbaar d.m.v. een imbusschroef die tussen de 62 en 85 cm in zeven vooraf bepaalde gaatjes vastgezet kan worden. Het onderstel is leverbaar in de lakkleuren wit (RAL 9010) en aluminium (RAL 9006). Om oneffenheden in de vloer op te vangen zijn de poten voorzien van vloerdoppen. Hiermee plaatst u uw bureautafel eenvoudig waterpas.


Topbladen

De topbladen van 18 mm dik zijn vervaardigd uit hoogwaardig samengeperste spaanplaat. Om de bladen te beschermen tegen kleine krasjes en om het onderhoud te vergemakkelijken zijn deze voorzien van een beschermende melamine toplaag. De randen zijn afgewerkt met een kunststof stootrand, passend bij de kleur van het topblad. De topbladen van de InoSmart serie zijn leverbaar in de kleuren wit (RAL 9010), donkere eik, grijze eik en mid grijs in combinatie met een wit, aluminium of mid grijs onderstel.


Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen!Advies op maat

De meubellijn InoSmart is geschikt voor uiteenlopende kantoortoepassingen. Onze projectadviseurs helpen u graag bij de inrichting van uw kantoor en realiseren op basis van uw nput en hun ervaring uw complete kantoorinrichting. Er wordt een tekening 2D of 3D tekening gemaakt, zodat uw offerte en/of inrichtingsvoorstel makkelijk te visualiseren is in een realistische omgeving. Onze eigen leverings-/montagedienst komt binnen ten laatste 15 werkdagen uw meubilair leveren en ter plaatse monteren. Na oplevering wordt alle verpakkingsmateriaal meegenomen zodat uw kantoor, kantoorruimte of vergaderzaal netjes achtergelaten wordt en u onmiddellijk aan de slag kan met uw nieuwe meubelen!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->