Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

InoDelta directiemeubilair

"Less is more", een concept dat zich helemaal weerspiegeld in de InoDelta directie-serie. De kleurstelling wengé, walnoot of 'ash white' in combinatie met geborsteld aluminium accenten geven deze serie een tijdloos karakter. InoDelta bestaat uit bureautafels, vergadertafels en opbergkasten.


Directiebureaus

Het veelzijdig en weldoordacht design van de InoDelta serie wordt gekenmerkt door uitgepuurde vormen en duurzame materialen, afgewerkt met geborsteld aluminium accenten. De directie-bureautafels zijn leverbaar als recht of hoekbureau in diverse standaard afmetingen. De linkse of rechtse hoekopstelling wordt geleverd met aanbouw inclusief opbergmodule. Op die manier geniet u een maximale vrijheid bij de inrichting van uw directiekantoor.

De Wengé, walnoot of 'ash white' topbladen van bureautafels en kantoorkasten hebben een dikte van 35 mm en zijn voorzien van een melamine beschermingslaaf. De randen van topbladen, kastdeuren en panelen zijn afgewerkt met een kunststof stootrand, passend bij de kleur van het topblad. Een RVS lijntje op de flanken van de bureautafels geeft de InoDelta directieserie zijn kenmerkend tijdloos karakter.


Vergadertafels

De InoDelta directieserie biedt u naast bureautafels ook bijpassende vergadertafels en kantoorkasten. Maak uw keuze uit een ronde tafel van 120cm diameter of maak indruk op uw medewerkers en contacten met een grote directietafel van 210 op 120 cm, waar u probleemloos met acht personen aanschuift. De rechte vergadertafels uit de InoDelta serie zijn mits meerprijs te voorzien van een centrale ingewerkte kabeldoorvoer in aluminium, handig voor het aansluiten van een beamer, als elektriciteitsvoorziening of als netwerkaansluiting. De topbladen zijn uitgevoerd in krasvaste melamine, duurzaam en eenvoudig te reinigen.


Kantoorkasten

Combineer lage-, halfhoge- en hoge kast-modules en maximaliseer zo de opbergruimte in uw directiekantoor. De handgrepen zijn uitgevoerd in geborsteld aluminium en leverbaar in de InoDelta kleuren. Ale kasten, met uitzondering van de ladeblokken, moeten worden voorzien van een bijpassend topblad, afhankelijk van de totale breedte.


Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen!


Advies op maat

Bij de inrichting van een nieuw kantoor of pand komt behoorlijk wat kijken. Onze adviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen. Zij vertalen uw eisen en wensen in een overzichtelijk inrichtingsplan met de daarbij behorende offerte, en dat bovendien geheel kosteloos. Mocht u het kantoormeubilair snel nodig hebben, geen enkel probleem. De gehele meubellijn INODelta is uit voorraad leverbaar en is zodoende al binnen slechts 15 werkdagen bij u te leveren.

Gratis levering en montage

Alle INODelta meubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 15 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle meubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe INODelta meubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe INODelta directiemeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->