Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Elektrische zit-sta tafels

De voordelen van een elektrische zit-sta tafel

Het gebruik van een elektrisch verstelbare zit-sta tafel stimuleert u tot meer beweging tijdens het werken. Door middel van een gebruiksvriendelijk systeem in het onderstel kunt u deze tafel in de hoogte verstellen, waardoor deze werkplek ideaal is om zowel zittend als staand te werken, met minder vermoeidheid en rugklachten als gevolg. Hierdoor zal uw productiviteit aanzienlijk verhogen. Een zit-sta tafel is vaak niet duurder dan een vast bureau en heeft onder normale omstandigheden en bij normaal gebruik geen extra onderhoud nodig. 

 

Ideale partner bij flexwerken

Elektrisch verstelbare zit-sta tafels zijn perfect in te zetten als flexwerkplekken. De gebruiker van de werkplek kan telkens met één druk op de knop de gewenste hoogte van de bureautafel aanpassen. Een zit/sta werkplek is een must voor meer beweging op het werk.

Diverse afmetingen en kleuren

De elektrische tafels zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De afmetingen variëren van 120x80cm tot en met 180x80cm. Het onderstel is leverbaar in de kleuren aluminium, zwart en wit en de topbladen zijn te bestellen in appel, peren, wit en geborsteld eiken. 

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->