Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Directiebureaus

Mooie directiebureaus voor uw kantoor

Directiebureaus hoeven niet duur te zijn, ze moeten vooral robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Dat snappen we bij Inofec, daarom bieden we u een groot aanbod bureautafels, kasten en stoelen aan, die specifiek ontworpen zijn om aan de noden van directieleden te voldoen. Kies voor een klassieke, moderne of retro stijl. Maak uw keuze uit de meubellijnen Delta, Seventies of Eos!

Welk directiebureau kiezen?

De Delta directiebureaus zijn klassiek geïnspireerd en zijn standaard verkrijgbaar in de kleur wengé met alu accenten. De Delta meubellijn heeft vele mogelijheden m.b.t. kasten en opbergers. De Eos meubellijn is strak vormgegeven en is ideaal voor moderne directiekantoren. De Eos hoekbureau-opstelling die we standaard leveren is uitgevoerd in de kleur Cacao. Seventies tenslotte, zorgt voor een retro/vintage uitstaling. De bureautafels van deze lijn hebben een chroom onderstel en een in glas uitgevoerd topblad. Al deze bureaus zijn beschikbaar in combinatie met bijpassende kasten en directiestoelen.

Directiebureaus op maat & levertermijnen

Bent u op zoek naar een directiebureau op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@inofec.be of 056 61 52 04. Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord en geven vrijblijvend advies aangaande uw project.

Bij Inofec Kantoormeubelen staat een complete service centraal. We leveren uw bestelde directiebureaus gratis bij u af en monteren deze, eveneens gratis, ter plaatse. Geen bouwpakketten of half werk dus. We doen ons uiterste best om de levertemijn tot een minium te beperken en de oplevering binnen ten laatste 15 werkdagen af te ronden. Na oplevering kan u onmiddellijk aan de slag. Onze monteurs laten uw directiebureau proper achter en nemen alle verpakkingen mee voor recyclage.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->