Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Dossierkasten

De beste dossierkasten koopt u bij Inofec

Ons ruim aanbod dossierkasten is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor een kast met 2, 3 of 4 lades, leverbaar in 3 verschillende kleuren. Iedere lade is voorzien van een telescopische geleiding waardoor u de lades soepel opent en sluit. De dossierkasten zijn tevens uitgevoerd met een anti-kantelsysteem dat voorkomt dat u meer dan één lade tegelijk kunt openen, de ladekast zal dus nooit naar voor omkantelen. De lades zijn geschikt voor A4 als voor folio hangmappen. Elke lade heeft een breedtegeleider waarmee u zelf de gewenste afstand kunt bepalen en een etikethouder zodat u eenvoudig de inhoud van elke lade van de dossierkast kunt labelen.

Gratis levering en montage van uw dossierkasten

Alle dossierkasten in de webshop van Inofec Kantoormeubelen, worden binnen 15 werkdagen gratis geleverd. Twee dagen voor de levering nemen wij contact met u op, zodat u op de hoogte bent van het tijdstip waarop wij uw nieuwe dossierkast(en) komen afleveren. Naast onze snelle levering zetten onze eigen bezorgers al uw aangekochte kasten ter plaatse in elkaar. Deze plaatsen uw nieuwe dossierkast op de gewenste plaats in uw kantoor en nemen na de installatie alle verpakkingsmateriaal terug mee. U kan dus direct gebruik maken van uw nieuwe Inofec dossierkast.

Overige kasten online kopen

Naast dossierkasten, ook wel hangmappenkasten of dossierladekasten genoemd, bieden wij u nog meer soorten archiefkasten. Onze meest verkochte draaideurkasten en roldeurkasten kunt u in verschillende modellen, afmetingen en kleuren kopen. Ook voor verschillende modellen schuifdeurkasten kan u bij Inofec terecht. De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt u een ruim assortiment aan archiefkasten. U vindt daarom altijd een geschikte kast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->