Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Klasseermodules

Ruimte voor al uw documenten

Een klasseermodule of ladebox is handig voor het opbergen en orderen van papieren, documenten en enveloppes. Deze papierbakjes met 5 of 7 uitschuifbare laden kan u ook gebruiken als kleine postvakkenkast. Klasseermodules kan u in een archiefkast of op uw bureau plaatsen. Onze klasseermodules, uitegevoerd in plastiek, zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart en in de varianten met 5 of 7 lades. Ze zijn praktisch stapelbaar, zodat u meerdere ladeboxen op elkaar kunt zetten.

Gratis levering

Alle klasseermodules worden gratis bij u afgeleverd. U betaalt dus altijd de prijs die we op onze site communiceren. Twee dagen voor levering wordt u door ons concontacteerd om aflevertijd en datum vast te leggen. Heeft u nog geen idee waar u uw ladeboxen wil plaatsen? Waarom geen voordelige roldeurkast of schuifdeurkast? U plaatst ze dan simpelweg op de legborden...

Nog meer kantoormeubelen

Ons aanbod kantoormeubelen bestaat uiteraard uit meer dan alleen klasseermodules. Voor uw directiebureel of operationele ruimte staan wij in voor onder meer diverse bureaumeubelen en kantoorstoelen. Ook voor andere kantoorruimtes leveren wij specifieke producten. Wenst u te weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs of doe alvast wat inspiratie op bij onze tevreden klanten!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->